ŞANLIURFA / SİVEREK - Büyük Kazanlı Ortaokulu

Büyük Kazanlı Ortaokulu

BÜYÜKKAZANLI MAH. BÜYÜKKAZANLI KÜME EVLERİ NO: 88 SİVEREK / ŞANLIURFA
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Milli ve manevi değerlere sahip, çağdaş dünyaya uyum sağlayabilen, kendi kişisel özelliklerinin farkında olan kendini gerçekleştirecek yüksek akademik standartlardaki ortaöğretim kurumlarına devam edebilecek başarıyı gösteren donanımı almış dürüst, hoşgörülü, lider bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Ders Başlama : 08.00 Ders Bitiş : 14.40
Ulaşım
Taşımalı eğitim sebebiyle öğrenciler servislerle gelmektedir. Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla gelmektedir. Öğretmenler için servis de vardır.
Yerleşim Yeri
Şanlıurfa´nın Siverek ilçesine bağlı Büyük Kazanlı köyünde bulunmaktadır. Viranşehir yolu üzerindedir.
Şanlıurfa´ya 94 km, Siverek ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.